Altın Portakal’da açılış galası yapıldı Altın Portakal’da açılış galası yapıldı

YÖRTÜRK düğünde buluştu 

YÖRTÜRK Vakfı başkan ve üyesi Yörükler Düğünde buluştu. 

Antalyalı Yörükler,  Yörük Türkmen YÖRTÜRK Vakfı, TRT den emekli Türk Halk Müziği Sanatçısı , YÖRTÜRK Kepez ilçe Başkanı Fevzi Öz ve Deniz Öz çiftinin oğlu Hasan Can ile Gül ve Nuri Say çiftinin kızı Gonca nın Lara da gerçekleşen   düğününde bir araya geldiler.  YÖRTÜRK Vakfı Antalya İl Başkanı Mustafa Çolak ,  Muratpaşa İlçe Başkanı Zer Ahmet Sarıaltun, Korkuteli İlçe Başkanı Sadullah Burnak, Aksu İlçe Başkanı Nazike Celbiş, Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Bülbül, Kumluca İlçe Başkanı Ramazan Demirbaş , Vakfın Antalya il Başkanı yardımcıları Yavuz Selim Tas,  Havva Ersoy , Ümmu Bozkurt , Eylül Ataseven Kavak düğünde birlik beraberlik görüntüsü sergilediler. 

I M G 20241006 W A0001
YÖRTÜRK İl Baskanı Mustafa Çolak,  " Kepez ilçe başkanımızın oğlunun düğününe ve toyumuza katılan herkese teşekkür ederiz. Toyumuz toylansın, boyumuz boylansın diyorum" şeklinde konuştu. 
YÖRTÜRK Antalya İl Başkanı Mustafa Çolak, Yörük Türkmen kültürünün tanıtımı ve yaşatılması aşamasında yerel yönetimler ile işbirliği içinde çalışmaların devam ettiğini söyledi. 
Haber: Zeki Demir/ Alanya

Editör: Mehmet Ali Parmaksız