Tiyatro Müdürü mü Kral Fahd mı? Tiyatro Müdürü mü Kral Fahd mı?

SESKODER'den Alanya çıkarması

Türkiye geneli yüzün üzerinde temsilcilik açan SESKODER, Köyde Bir Kızım Var sosyal sorumluluk projesi kapsamında Alanya da dört gün sürecek etkinlikler yapılacak. 

SESKODER ALANYA DA KAMP KURUYOR 
Sesime Ses Ver Dünya Bırakın Kızlar Okusun Kültür Sanat Ve Eğitim Derneği SESKODER Alanya Şubesinin organize ettiği , Köyde Bir Kızım Var sosyal sorumluluk projesi etkinlikleri dört gün boyunca Alanya da hayat bulacak. 
SESKODER Alanya İlçe Başkanı Zeki Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti. 
"61 ÖĞRENCİYE ULAŞTIK "
" SESKODER Alanya temsilciliği olarak başlattığımız Köyde Bir Kızım Var sosyal sorumluluk projemize , merkezi Denizli de bulunan Genel Başkanımız Safiye Samyeli ve yönetim kurulu ile Antalya İl Başkanımız Ayşe Sultan Erdal ve yönetimi de destek verdiler. Okumak isteyen elli dar gelirli kız öğrenciye el uzatalım derken, Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yaptığımız çalışmada 62 öğrenciye ulaştık. Hayırseverlerin desteğiyle çalışmamız amacına ulaştı. Emek veren herkese Alanya SESKODER ailesi olarak teşekkür ediyorum" dedi. 
ETİKETLER HAFTA SONU 
SESKODER Alanya İlçe Başkanı Zeki Demir, Başkan Yardımcısı Özlem Türkan ve Kadın Kolları Başkanı Kısmet Çalışkan ile Genel Safiye Samyeli ile birlikte kapsamlı bir program yaptıklarını ve hafta sonu Türkiye nin onlarca il ve ilçesinden yüze yakın SESKODER yetkilisinin Alanya da olacağını ifade etti. 
AKM DEN TEKNE TURUNA 
Alanya da dört gün devam edecek program kapsamında, 20 Eylül Cuma günü Genel Başkan Safiye Samyeli ve genel merkez yönetimi Alanya da olacak ve belediye, kaymakamlık ve milli eğitimde protokol ziyaretleri gerçekleşecek. Genel merkezden  getirecek kazak, pantolon, ayakkabı , kaban kolileri de belirlenen kız öğrencilere dağıtılmak üzere Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü ne teslim edilecek.
21 Eylül Cumartesi günü ise misafirler Alanya şehir turu yaparak, şehrin güzelliklerini ziyaret edecek. Öğleden sonra saat 15:00 de Damlataş Mağarası önünde toplanacak SESKODER üyeleri , Kültür Merkezinde saat 16:00 da başlayacak olan Şiir ve müzik dinletisi  gerçekleşecek. Saat 19:00 da Halit Arkan ın yönettiği ibretlik bir öyküyü anlatan  Hayırsız Evlat isimli filmin galası gösterisi ve gala sonrası hayırsever, sahne alan şair ve solistler ile filmde rol alan oyunculara teşekkür belgeleri ve plaketler verilecek. Program aynı akşam misafirlerin kalacağı Eras Butik otelde sıra gecesi canlı müzik ve çiğ köfte yoğurma etkinliği gerçekleşecek. 22 Eylül Pazar günü gün boyu tekne turuna katılacak olan misafirler, denizden Alanya ve sahilleri izleme imkanı bulacak. 23 Eylül Pazartesi günü ise Türkiye nin onlarca il ve ilçesinden gelen konuklar Dim Çayı bölgesini de gezme imkanı bularak aynı gün ilçeden ayrılacaklar. 
Haber: Zeki Demir/ Alanya

Editör: Mehmet Ali Parmaksız