Kültür sanat

MMT'nin düzenldiği festivaliin kapanışında caz rüzgarı esti

TARİHİ KIZILKULE'DE CAZ RÜZGARI 


MMT Tunç Group tarafından organize edilen ‘’M.M.T TUNÇ GROUP ALANYA 2.TİYATRO FESTİVALİ’’ muhteşem bir caz konseri ile sona erdi.

Alanya’da gayrimenkul dahil birçok alanda faaliyet gösteren M.M.T TUNÇ GROUP, 1-2-3-4 eylül tarihleri arasında düzenlediği ve Alanya halkının yoğun ilgi gösterdiği ‘’ALANYA 2. TİYATRO FESTİVALİ’’nin kapanışını, tarihi kızılkule meydanında muhteşem bir caz konseriyle tamamladı. 

Şef Ferhat Murat yönetimindeki Alanya büyük koro ve orkestrasının verdiği senfonik rock konserine Alanya’da yaşayan caz severler yoğun ilgi gösterirken, konser sonunda kısa bir açıklama yapan

MMT TUNÇ GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Tunç, firma olarak gerekirse kazançlarının yarısını bu tür organizasyonlarına harcayacaklarını belirterek; ’’Biz her ne kadar bu festival ve caz konserinin sponsoru olsakta, muhteşem bir etkinliği Alanya’mıza kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 1-2-3-4 Eylül tarihleri arasında birbirinden değerli tiyatro sanatçılarımızı sizlere buluşturduk ve çok keyifli bir organizasyon oldu. Böyle büyük bir organizasyonun, yine böyle büyük bir orkestranın vereceği konser ile bitmesi gerekiyordu ve neticede görüyorsunuz harika bir gece yaşadık hep birlikte.

İ

Biz MMT TUNÇ GROUP olarak sosyal projelere hep önem verdik ve bundan sonrada önem vermeye devam edeceğiz. Gerekirse kazancımızın yarısını bu tür organizasyonlar için harcayacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle başta bu festivalde sabah akşam demeden koşturan ekibime, festivalimize katılan değerli sanatçılarımıza ve bu tarihi kızılkule meydanımızda bizlere bu muhteşem geceyi yaşatan Alanya büyük koro ve orkestrası başta olmak üzere sayın şefimiz Ferhat  Murat’a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra gerçekleştirileceğimiz yeni projelerde görüşmek ümidiyle’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Düzenlenen etkinlik MMT TUNÇ GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Tunç’un koro ve orkestra şefi Ferhat Murat’a teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.