Alanya’da inşaat ve emlak sektörü denince ilk akla gelen M.M.T Tunç Grup'un öncülüğünde bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Tiyatro Festivali büyük bir şölene dönüşecek. Ünlü isimlerin ve usta tiyatrocuların katılımıyla gerçekleştirilecek festivalde, Alanyalılar tiyatro ve sanata doyacak.


6 Eylül’de başlayacak ve 3 gün sürecek olan 3. Alanya MMT Tunç Group Tiyatro festivali için geri sayım başladı. Festival ile ilgili açıklama yapan M.M.T. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç,

Tiyatro Müdürü mü Kral Fahd mı? Tiyatro Müdürü mü Kral Fahd mı?

Screenshot 20240829 110617 Instagram

''Bizler MMT Tunç Group olarak kültür, Sanat ve sosyal sorumluluk projelerine de önem veriyoruz.

Bu festivale birbirinden ünlü birçok sanatçı katılacak ve Alanya’mızın tanıtımına çok büyük katkısı olacak.'' diye konuştu.
Tunç; ''Biz M.M.T Tunç Gorup olarak gayrimenkul, inşaat ve eğitim sektörü gibi birçok alanda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bunların yanında firmamızın olmazsa olmazı olan sosyal sorumluluk projelerini de bir bir hayata geçiriyoruz. Gectiğimiz yıl kincisini düzenlediğimiz tiyatro festivalimizin bu yıl üstüne daha çok emek vererek üçüncüsü düzenliyoruz. Sanata ve sanatçıya saygı adı altında destek vermiş olduğumuz ve geleneksel hale gelen festivalimiz, Kuyular Önü Camii önünden başlayacak kortej yürüyüşü ile 6 Eylül Cuma günü start alacak. Festivalimiz 3 gün sürecek ve çok değerli ünlü oyuncularımız davetli olarak katılacak. Bu davetliler arasında. usta oyuncular, Bahtiyar Engin, Bülent Emrah Parlak, Umut Oğuz, Galip Erdal, Aslı Melisa Uzun, İlknur Güneş, Yaşar Gündem, Hakan Karsak ve Elit Andaç Çam gibi değerli oyuncularımız olacak. yine Festival kapsamında tiyatro gösterilerimiz ve atölye çalışmalarımız olacak. Sizlerin aracılığıyla, tüm Alanya halkını bu güzel etkinliğimize katılmaya davet ediyorum'' dedi.

Screenshot 20240829 105952 ChromeGeçtiğimiz yıl 2'ncisi düzenlenen festival görkemli görüntülere sahne olmuştu. Bu yıl 3'ncüsü düzenlecek festivalin de şölene dönüşmesi ve renkli görüntülere sahne olmasi bekleniyor. 

Editör: Mehmet Ali Parmaksız