6-7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan M.M.T Tunç Group Alanya 3. Tiyatro Festivali'nin basın tanıtım toplantısı gerçekleşti. 

Screenshot 20240902 125346 Facebook

M.M.T Tunç Group’un ev sahipliğinde ve Herkes Sahnede Platformu organizasyonuyla bu yıl 3.sü gerçekleştirilecek olan Tiyatro Festivali’nin basın toplantısı bugün gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda festival hakkında bilgiler veren M.M.T Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç,

3. Uluslararası Yörük Türkmen Festivali başlıyor 3. Uluslararası Yörük Türkmen Festivali başlıyor

Screenshot 20240829 110617 Instagram

“M.M.T Tunç Group 3. Tiyatro Festivali yarın akşam saat 18:30’da güzel bir kortej yürüyüşü ile başlayacak. Birçok ünlü simanın, Türkiye’de oyunculuk yapan aktör ve değerli ünlülerin katılacağı bir kortej yürüyüşü olacak. Kortejimiz Alanya Kızılkale dediğimiz mevkide sona erecek. Biz M.M.T Tunç Group olarak bu noktada bir kez daha tekrarlamak istiyorum; bu etkinliği bir sponsorluktan çıkartıp Hilmi Bey’le bir dostluk kurarak ortak bir platform haline getirdik. Üç gün boyunca, 6-7-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalde M.M.T Tunç Group olarak bütün ekibimiz orada bulunacak. Festivale katılan davetlilerimize çeşitli hediyelerimiz ve sürprizlerimiz olacak. Tüm Alanya halkını ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu güzel organizasyona bekliyoruz." dedi.

"Alanya 3 Gün Boyunca Sanata Doyacak"

Screenshot 20240829 105952 Chrome

Gerçekleşecek olan festivalin organizasyon ayağını yürüten Herkes Sahnede Platformu komite üyesi Hilmi Uyar ise yaptığı konuşmada, düzenlenecek olan festivalde Alanya’nın 3 gün boyunca sanata doyacağını belirterek şunları söyledi: “Biz M.M.T Tunç Group Tiyatro Festivali’ni üç yıldır yapıyoruz. Bunu iki yıldır da Kadir Abi ile beraber yapıyoruz. Sağ olsun sanata destek oluyor, hiçbir şeyden bizleri mahrum bırakmıyor. Hedefimiz bu festivali daha uzun soluklu hale getirmek. Cuma günü kortej yürüyüşüyle başlayacak olan tiyatro festivalimiz aynı gün akşam ünlü oyuncu Bülent Parlak’ın oyunu ile devam edecek. Yine cumartesi günü iki oyun hem Karayolları Parkı’nda hem de Kızılkule önünde olacak. Karayolları Parkı’nda doğaçlama grubu sahne alacak. Kızılkule önünde ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Ekibi’nin Rumuz Goncagül isimli tiyatro gösterisi olacak. Bu şekilde, 3 gün boyunca birden fazla yerde çeşitli gösterilerimiz ve tiyatro oyunlarımız Alanya halkıyla buluşacak. Gerçekleştireceğimiz M.M.T Tunç Group 3. Tiyatro Festivali’nde Bahtiyar Engin, Hakan Karsak, Aslı Melisa Uzun, Galip Erdal, Umut Oğuz, Yaşar Gündem ve İlknur Güneş gibi birbirinden değerli ve ünlü isimler yer alacak. Biliyorsunuz, Hakan Karsak hem yapımcı hem usta bir yönetmen. Tüm ünlülerimiz kortej yürüyüşünde de yer alacak. Tüm halkımızı ücretsiz düzenleyeceğimiz tiyatro festivalimize ve kortej yürüyüşümüze bekliyoruz.” diye konuştu.

20240905 101049

"Geçtiğimiz Yıl Alanya’mızın Mülki Amirlerini Davet Ettik, Hiçbiri Festivalimize Katılmadı"

Düzenlenen basın toplantısında konuşmasına devam eden M.M.T Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, geçtiğimiz yıl 2.’si düzenlenen tiyatro festivaline davet edilmelerine rağmen katılmayan Alanya’nın protokol üyelerine ve STK temsilcilerine sitem ederek şunları söyledi: “Sizlerin aracılığıyla tekrar söylemek istiyorum. Geçtiğimiz sene Alanya’mızın mülki amirlerine, STK yöneticilerine ve birçok kurum ile kuruluşa gerek dijital ortamdan gerekse yüz yüze giderek tiyatro festivalimize davet ettik. Fakat hiçbiri gelmedi. Bu yıl yine aynı şekilde hem dijitalden hem de bire bir yanlarına giderek festivalimizin davetiyesini verip davet ettik, etmeye de devam ediyoruz. Artık bu Alanya’ya biraz değer veren bir mülki amir varsa, ‘Benim halkım orada, herkes orada, ben de orada olmalıyım.’ diyerek festivalimize katılmaları lazım. Sizlerin aracılığıyla buradan sormak istiyorum: Bu festival Alanya’mız için bir tanıtım değil midir? Alanya için bu bir katkı değil midir? Şu anki ekonomik krizde, stresli bir dönemde herkesin yoğun sıkıntı yaşadığı bir dönemde, vatandaşlarımız akşam çocuklarını alıp tiyatroya gelecek, orada güzelce bir oyun seyredecek. Dünyanın derdinden, sıkıntısından biraz olsun kurtulacaklar. Ücretsiz, hiçbir ücret ödemeden bu festivalimize herkes katılabilir.” diyerek tüm Alanya halkını festivale davet etti.

Editör: Mehmet Ali Parmaksız