M.M.T Tunç Group’un ev sahipliğinde ve Herkes Sahnede Platformu organizasyonuyla bu yıl 3.sü gerçekleştirilecek olan Tiyatro Festivali bugün başlıyor.

20240905 101049

M.M.T Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç bugün 18 30'da İskele'deki Kuyularönü Cami önünden start alacak korteje ve festival etkinliklerine Alanya’da yaşayan herkesi davet etti.

3’üncü Uluslararası Yörük Türkmen Festivali sona erdi 3’üncü Uluslararası Yörük Türkmen Festivali sona erdi

Screenshot 20240829 110617 Instagram

Etkinliklerin 3 gün süreceğini ve ücretsiz olacağını belirten MMT Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, "M.M.T Tunç Group 3. Tiyatro Festivali bugün saat 18:30’da güzel bir kortej yürüyüşü ile başlayacak. Birçok ünlü simanın, Türkiye’de oyunculuk yapan aktör ve değerli ünlülerin katılacağı bir kortej yürüyüşü olacak. Kortejimiz Alanya Kızılkale dediğimiz mevkide sona erecek. Biz M.M.T Tunç Group olarak bu noktada bir kez daha tekrarlamak istiyorum; bu etkinliği bir sponsorluktan çıkartıp Hilmi Bey’le bir dostluk kurarak ortak bir platform haline getirdik. Üç gün boyunca, 6-7-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalde M.M.T Tunç Group olarak bütün ekibimiz orada bulunacak. Festivale katılan davetlilerimize çeşitli hediyelerimiz ve sürprizlerimiz olacak. Tüm Alanya halkını ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu güzel organizasyona bekliyoruz." dedi.

Screenshot 20240902 125346 Facebook3 gün sürecek ve şölen havasında geçmesi beklenen festivalde çok sayıda ünlü sanatçı yer alacak.

Editör: Mehmet Ali Parmaksız