M.M.T Tunç Group ana sponsorluğunda bu yıl 3.sü düzenlenen M.M.T Tunç Group Alanya 3. Tiyatro Festivali önceki akşam düzenlenen muhteşem etkinliklerle sona erdi.

I M G 20240909 W A0009
6-7-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve ünlü sinema, dizi, tiyatro oyuncuları Bahtiyar Engin, Bülent Emrah Parlak, Umut Oğuz, Galip Erdal, Aslı Melisa Uzun, İlknur Güneş, Yaşar Gündem, Hakan Karsak ve Elit Andaç Çam’ın 3 gün boyunca çeşitli etkinlik ve tiyatro gösterileriyle Alanyalılarla buluştuğu M.M.T Tunç Group Alanya 3. Tiyatro Festivali, önceki akşam gerçekleştirilen etkinliklerle sona erdi.

I M G 20240909 W A0008
Ünlü Oyuncular Aslı Melisa Uzun ve Umut Oğuz Dans Ederek Şarkılara Eşlik Ettiler

Festivalin son gününde sahne alan usta oyuncu Umut Oğuz, ‘Mıknatıs’ isimli tek kişilik gösterisiyle izleyicilere keyifli bir akşam yaşatırken, Oğuz’un ardından sahneye çıkan Alanya’nın sevilen müzik grubu Shamans’ın konseriyle festival sona erdi.

I M G 20240908 W A0053

Çalan şarkılara danslarıyla eşlik eden ünlü oyuncular Aslı Melisa Uzun ve Umut Oğuz, vatandaşlarla birlikte gönüllerince eğlendiler.

Antalya’nın 800 yıllık mahallesi Avrupalı turistlerin uğrak noktası oldu Antalya’nın 800 yıllık mahallesi Avrupalı turistlerin uğrak noktası oldu

‘Önümüzdeki Sene Allah Nasip Ederse Daha Muhteşem Bir Festivale Karşınızda Olacağız’

I M G 20240909 W A0006

Gecenin kapanışında kısa bir konuşma yapan M.M.T Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç; "Başta Herkes Sahnede Platformu’na ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum. Festival için çok emek verdiler. Aynı şekilde gecesini gündüzüne katarak bu festival için çalışan M.M.T Tunç Group ailesine de çok teşekkür ediyorum. Tabii sadece burada değil, daha birçok noktada biz de grup olarak elimizden geleni yaptık. Umarım hoşunuza gitmiştir.

I M G 20240909 W A0004

İşin en güzel tarafı, üç gün boyunca Allah'a şükür, kazasız belasız ve problemsiz bir şekilde bu festivali bitirmiş olduk. İki yıl önce bir söz verdim, bu sene de söz veriyorum: Önümüzdeki sene Allah nasip ederse daha güzel, daha muhteşem bir tiyatro festivali ile karşınızda olacağız.

I M G 20240909 W A0005

Festivalimize katılan değerli oyuncularımıza ve siz değerli Alanya halkına da çok teşekkür ediyorum. Üç gün boyunca bizleri yalnız bırakmadınız, bizlerle birlikte oldunuz. Sağ olun, var olun" diye konuştu.

Editör: Mehmet Ali Parmaksız