Özçelik: Çok iyiye çeyrek var Özçelik: Çok iyiye çeyrek var

BAŞKAN YÜCEL BABA OCAĞI KESTELDEN ‘BİSMİLLAH’ DEDİ
YÜCEL VE TÜTÜNCÜ’YE KESTEL’DE SEVGİ SELİ

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, baba ocağı Kestel’de 31 Mart Seçimleri için start verdi. Başkan Yücel, “Bizim tek bir işimiz var: milletimizin hizmetkârı olmak. Biz koltuk sevdalısı değil memleket sevdalısıyız. Halkımızın sevgisi ve desteği bizleri bu günlere taşıdı. Alanya halkı artık biliyor, yaparsa Adem Başkan yapar diyor” dedi.

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, 31 Mart yerel seçimleri için startı baba ocağı Kestel Mahallesi'nden verdi. Alanya Belediye Başkanlığı için yeniden aday olan Adem Murat Yücel, tek yürek olmuş mahşeri bir kalabalıkla buluştu.  Kestel Düğün Salonu'ndaki seçim startına binlerce vatandaş katıldı. Salona sığmayan kalabalık, fuaye alanına ve caddeye kurulan dev ekranlardan programı takip etti. Başkan Yücel'in seçim startını verdiği programa Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, belediye meclis üyeleri ile Cumhur İttifakı’na gönül vermiş binlerce vatandaş katıldı. Başkan Yücel’i binlerce vatandaş meşaleler ve sloganlarla düğün salonunun girişinde karşıladı.
“BİSMİLLAH DİYEREK YOLA ÇIKIYORUZ”
Salonu dolduran binlerce Alanyalıya, “Bugün, doğup büyüdüğüm, baba ocağım, 10 yıl belediye başkanlığı yaptığım Kestel’den ‘Bismillah’ ile yola çıkıyoruz’ diyen Başkan Yücel seçim çalışmalarına resmen başladı. Başkan Yücel, “Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Türkiye Yüzyılının mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Türk- İslam Coğrafyasının hamisi “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve ben diyen” liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, her zaman arkamda desteğini ve sevgisini hissettiğim değerli Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti teşkilatlarımızın her bir neferine ve Alanya halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
“BİZİM TEK İŞİMİZ VAR: MİLLETİMİZİN HİZMETKÂRI OLMAK”
“Biz koltuk sevdalısı değil, memleket sevdalısıyız” diyen Başkan Yücel, “Ömrümün yarısını bu şehre hizmete adamış bir kardeşiniz olarak gururla diyebilirim ki; bizim tek bir işimiz var: milletimizin hizmetkârı olmak. Halkımızın sevgisi ve desteği bizi bugünlere taşıdı. Hamdolsun ki; biz bugünlere, başımız dik, alnımız ak, vicdanımız rahat olarak geldik. Bugünden sonra da büyüklerimin duası ve Alanya halkının teveccühleriyle mütevazılıkten, dürüstlükten, doğruluktan, şeffaflıktan ayrılmadan Alanya’ya hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu.
“BELEDİYECİLİK ADEM MURAT YÜCEL’İN İŞİDİR”
Alanya’ya ve bölgemize hep birlikte çağ atlattıran projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Yücel, “Üretken Belediyecilik anlayışımızla Alanyamıza, kentsel dönüşümden eğitime, sağlıktan spora, sanattan kültüre, altyapıdan üstyapıya kadar tek tek sayamayacağım sayısız eser ve hizmet kazandırdık. Biz, aşkla çalıştık, yorulmadık. Bu kente ve bu kentin güzel insanlarına vefa borcumuz daha bitmedi. Alanya için daha ideallerimiz var. Alanya için daha hayallerimiz var. Alanya için daha çok büyük hedeflerimiz var. Alanya halkı artık biliyor; ‘Yaparsa Adem Başkan yapar’ diyor. Belediyecilik vizyon işidir, misyon işidir. Belediyecilik proje işidir, belediyecilik gönül işidir. Belediyecilik Adem Murat Yücel’in işidir, Bizim ekibimizin işidir” ifadelerini kullandı.
“SEÇİM ZAMANI ORTAYA ÇIKANLARDAN OLMADIK”
Göreve geldikleri günden bu yana Alanya için gece gündüz demeden canla, başla, aşkla çalıştıklarını söyleyen Başkan Yücel, “Biz, seçim zamanında ortaya çıkanlardan, biz, seçimden seçime vatandaşı hatırlayanlardan, Biz, seçim gelince vatandaşın kapısını çalanlardan olmadık, olmayacağız. Biz, dün birlikteydik, bugün de birlikteyiz, yarın da birlikte olacağız. İnşallah gayretimiz ve emeklerimiz 31 Martta meyvesini verecek. 31 Martta Alanya, hep birlikte Cumhur İttifakı diyecek. Alanya, Adem Murat Yücel diyecek. Antalya Hakan Tütüncü diyecek” dedi.
“ANTALYA 5 YIL KAYBETTİ ALANYA’NIN KAYBETME LÜKSÜ YOK”
İnşallah tarihi bir farkla, şimdiye kadar görülmemiş rekor bir oyla seçimlerin galibi Antalya’da Hakan Tütüncü başkanım, Alanya’da biz olacağız. Sadece Kazanan Yücel, Kazanan Tütüncü olmayacak, kazanan Alanya olacak, kazanan Antalya olacak. Hepimiz şahit olduk, Büyükşehire 5 yıl kaybettirdiler. Alanya’mıza da hiç kimsenin 5 yıl kaybettirme lüksü yok. Millet İttifakı Belediyeciliğini Alanya’mızda yaşayarak gördük” diye konuştu.
“BÜYÜKŞEHİR 5 YILDIR TABELA BELEDİYECİLİĞİ YAPIYOR”
Geçtiğimiz 5 yılda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Millet İttifakı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Alanya’ya hiçbir hizmet kazandırmadığını söyleyen Başkan Yücel, “Turizm cenneti Alanya’mızda arıtmaya yatırım yapmadılar, şehrimiz koktu, sularımız kesildi, çamur aktı, altyapıda yetersiz kaldılar, mahallelerimizde biz asfalt dökmek için günlerce aylarca büyükşehiri bekledik. Ulaşımda ise her gün problem yaşanıyor. Otobüsler yetersiz, vatandaşımız kötü muameleden şikâyetçi. Belediyemize gelen sorunların büyük kısmı büyükşehirin alanına giren konularla ilgili. Bunlar, 5 yılda Alanya’da hiç temel attılar mı? Bunlar, 5 yılda Alanya’da hiç açılış yaptılar mı? Bunların Alanya’da hiçbir hizmeti yok, sadece algı ve tabela belediyeciliği yaptılar” ifadelerini kullandı. Başkan Yücel’in konuşması tüm salonda dakikalarca ayakta alkışlandı.
“BÜYÜKŞEHİR ADEM BAŞKANIN YANI BAŞINDA OLACAK”
Başkan Yücel'in ardından konuşan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü de, “Bugün Cumhur İttifakı'nın örnek ruhuyla merkezine Alanya, Antalya ve insan sevgisini alan bir akşamı yaşıyoruz. Başkan Yücel yeniden Alanya için kutlu bir yolculuğa çıkıyor. Onun heyecanını birlikte paylaşıyoruz. O heyecanı hep birlikte Cumhur İttifakı ile zirveye taşıyacağımıza söz veriyoruz. İnşallah 31 Mart gecesi Alanya ve Antalya Büyükşehir Belediyesi için şiir gibi bir neticeyle sonuçlanan, yeni bir kapının açıldığı dönem olacak. Bu yeni dönem büyükşehirin tüm imkanları ile Alanya'nın yanında olduğu yeni bir dönem olacak. Büyükşehir Alanya'nın ulaşım, altyapı, kanalizasyon sorunlarında Alanya'nın, belediyesinin gücüne güç katacak. Sosyal ve üst yapı projelerinde Alanya Belediyesi’nin yanında, Başkan Yücel'in yanı başında olacak. Çünkü bizim sevdamız var. O da insanımıza hizmet etmek. 31 Mart'ta kazanan Adem Murat Yücel, kazanan Antalya'nın bütün ilçeleri olsun” diye konuştu.
“31 MART AKŞAMI ANTALYA’DA TARİH YAZACAĞIZ”
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin de yaptığı konuşmada, “Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hakan Tütüncü'nün 15 yıldır Kepez'de yaptığı hizmeti bütün ilçelere götüreceğine inanıyorum. Allah'ın izniyle Antalya'da tarih yazacağız. 31 Mart akşamını iple çekiyoruz. 19 ilçede şehrin anahtarlarını liderlerimize teslim edeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
“YÜCEL VE TÜTÜNCÜ CUMHUR BİZİM TÜRKİYE HEPİMİZİN”
MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, “Cumhur İttifakı önümüzdeki seçimlerden de yüz akıyla çıkacak. Türkiye büyük bir dönüşüm yaşadı. Önümüzdeki yerel seçimlerde de Alanya'nın ve Antalya'nın demokrasi zaferine Cumhur İttifakı ile imza atacağına şüphemiz yok. Seçim süreci başladı. Birlik, beraberlik ruhu sahaya yansıtılacak. Cumhur bizim. Alanya Adem Murat Yücel ile Antalya Hakan Tütüncü ile bizim. Türkiye hepimizin” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Yücel ve Tütüncü alkışlar, sevgi gösterileri ve sloganlar eşliğinde salondan ayrıldı.

Editör: Mehmet Ali Parmaksız