ALTSO Başkanı Eray Erdem, tarım ürünleri konusunda yaptıkları girişim taleplerinin karşılık bulduğunu belirtti.

Erdem konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Üreticilerimizden gelen öneriler doğrultusunda uzun bir süredir gündemimizde olan tarım ürünlerimizin gümrükleme işlemlerinin Alanya’mızda yapılması konusundaki taleplerimiz karşılık buldu. 

Alanya Belediye Baskan Yardımcısı Nazmi Zavlak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması Alanya Belediye Baskan Yardımcısı Nazmi Zavlak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

Çok kısa bir süre sonra Gazipaşa’mız ve Alanya’mızdaki üreticilerimizin mahsulleri inşallah daha fazla değerlenecek. Bu sayede hem üreticimiz ve komisyoncu arkadaşlarımız hem de şehrimiz kazanacak. 

Alanya’mız ve Gazipaşa’mız için büyük önem taşıyan bu eksikliğin  giderilmesindeki katkıları nedeniyle Dış İşleri eski bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, Alanya Kaymakamımız Dr Fatih Ürkmezer başta olmak üzere Alanya Gümrük Müdürümüz Serkan Yaralı ile Tarım İlçe Müdürümüz Mehmet Rüzgar’a üreticilerimiz adına teşekkür ederiz. 

Çalışmanın tamamlanması konusunda da üzerimize düşeni yapmaya ve gereken desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtir, çalışmanın bölgemiz adına hayırlara vesile olmasını dilerim. 

#alanya #tarım #ihracat #gazipaşa #

Editör: Mehmet Ali Parmaksız