3. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali’ne ziyaretçi akını 3. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali’ne ziyaretçi akını

Alanya'nın başarılı inşaat sektörlerinden MMT TUNÇ GROUP her yıl olduğu gibi bu yılda düzenleyeceği Tiyatro Festivaliyle ünlü isimleri Alanyalılarla buluşturacak.

Screenshot 20240829 105952 Chrome

Alanya, Kıbrıs ve İspanya'da yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken firma sosyal sorumluluk projeleriyle ön plana çıkıyor. 

M.M.T TUNÇ GROUP ALANYA 3.TİYATRO FESTİVALİ 6-7-8 Eylül  tarihlerinde Alanya'da gercekleşecek.

Screenshot 20240829 110617 Instagram

Festival hakkında kısa bir açıklama yapan MMT TUNÇ GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Tunç, firma olarak Alanya’da bir çok sektörde faaliyet yürüttüklerini, aynı zamanda da hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile insanların kalbine dokunmayı amaçladıklarını belirterek şunları kaydetti;
Biz firma olarak gayrimenkul, inşaat ve eğitim sektörü gibi bir çok alanda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bunların yanında firmamızın olmazsa olmazı olan sosyal sorumluluk projelerinide bir bir hayata geçirmekten son derece mutluluk duyuyoruz. 6-7-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz ‘’ALANYA 3. TİYATRO FETSİVALİ’’ de bunlardan birisi. Ülkemizde bir çok sinema , dizi ve tiyatrolarda sahne almış usta ve değerli oyuncularımızı Alanya’ya getirerek şehrimizi tiyatroya doyurmayı hedefliyoruz ve tüm Alanya’lı hemşerilerimizide bu güzel festivale katılımlarını bekliyoruz’’ diye konuştu.

Screenshot 20240829 110004 Chrome

Editör: Mehmet Ali Parmaksız