İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut KAYA'NIN 3 gündür çeşitli ziyaretlerde bulunduğu Alanya'da İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin'in hiç gözükmemesi dikkat çekti. 

FB_IMG_1704443297018

Milletvekili Kaya, İlçe Başkanı Hilmi Er 'e ve yeni görevlendirilen ilçe yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

31  Mart 2024 yerel seçimleri hakkında bilgilendirme ve istişare TOPLANTISINA Şahin'in katılmaması "İYİ Parti'de "Şahin krizi mi var?" sorularına yol açtı. 

Yaylalı halkı Başkan Yücel'i bağrına bastı Yaylalı halkı Başkan Yücel'i bağrına bastı

Kaya' nın, Alanya Sevdalıları Derneğini, Alanya Pansiyoncular Odası'nı ve Alanya Minibüsçüler Odası'nı ziyaret ettiğinde de Şahin ortalarda hiç görünmedi.

Adı" fetö' ile anılan Belediye Başkan Adayı Şahin'in Milletvekili Aykut Kara ile arasının açık olduğu ve bu yüzden ziyaretlere katılmadığı ileri sürüldü.

Şahin'in daha önceki aday adaylığı sırasında da İl Başkanı tarafından hakkında "fetöcü" olduğuna dair rapor tutulup partinin Genel Merkezi'ne gönderildiği iddiaları basına ve kamuoyuna yansımıştı.

Mehmet Şahin'in Milletvekili Aykut KAYA'NIN yanı sıra adaylığını sıcak bakmayan İYİ Partili bazı siyasilere de arasının açık olduğu ve krizin gün geçtikçe büyüdüğü ifade edildi. 

Editör: Mehmet Ali Parmaksız