Antalya’da gökyüzünden denize pedal çevirdiler Antalya’da gökyüzünden denize pedal çevirdiler

Efelere moral yemeği

AXA Sigorta Efeler Lig'i temsilcisi Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, baş sponsoru olan ABG Brand Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kalenderoğlu'nun moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldi. 
Takım, Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Takım Menajeri Serdar Esen, Baş Antrenör Serkan Oğuz, yardımcı antrenörler, teknik heyet ve sporcuların katılımıyla çok güzel bir akşam geçirdi.
Anjeliq Otel'in Restoranı'nda yenen yemekte takımın şu anki durumuyla ilgili fikir alış- verişinde bulunuldu.
ABG Brand Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kalenderoğlu, yemekte yaptığı konuşmada, "Takımımız disiplinli ve özverili çalışmaları sayesinde her geçen gün başarı çıtasını yukarıya taşıyor. Takımımıza Avrupa Kupası hedefinde başarılar diliyorum. " dedi.
Kulüp Başkanı Mehmet Erken ise, "Önümüzde önemli maçlar var. Takımımızı zorlu bir süreç bekliyor. Bu süreci bir nebze olsun kolaylaştırmak onların moral ve
 motivasyonunu yüksek tutmak bizim birinci önceliğimiz. Bu anlamda sosyal aktiviteleri önemsiyor şartlar dahilinde etkinlikler düzenliyoruz." şeklinde konuştu. 
Erken ile Takım Menajeri Serdar Esen hoş bir atmosferde yenen moral yemeği için Baş Sponsor Brand Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kalenderoğlu'na teşekkür etti.
Baş Antrenör Serkan Oğuz ise, bu tür faaliyetlerin oyunculara motivasyon kazandırma konusunda son derece faydalı olduğunu söyleyerek yemeği düzenleyen ABG Brand Group Yönetim Kutulu Başkanı Murat Kalenderoğlu'na takıma verdiği maddi manavı destekten  dolayı teşekkür etti.
Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen yemek,  çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

Editör: Mehmet Ali Parmaksız